Nyheter - La smart søppel kan starte en god stemning for deg
page_head_Bg

La den smarte søppelkassen starte en god stemning for deg

Folks estetiske nivå har gradvis blitt bedre de siste årene, med den generelle trenden med forbruksoppgradering, og skjønnheten og merverdien til søppeldunker har fått mer oppmerksomhet.

EBEZ smart søppelbøtteprodukter inspirerer til en ny livsstil og gjør den verdslige oppgaven å "kaste søppel" til en visuell godbit.

Intelligent sansing, ikke behov for tungvint

Miljøvern banebrytende nye ideer

Om spørsmålet om miljøvern.Ikke bare for å redusere søppelproduksjonen, men også for å hjelpe til med søppelsortering;praktisksmarte søppeldunkerbringe mer bekvemmelighet og muligheten for miljøvern til live.

I tillegg til standard kretsbrikkekontroll intelligent sensordesign, har dette produktet også en fast ramme normalt åpen modus.Når du spiser melonfrø, skreller epler, poteter og tilbereder retter, kan lokket på søppelbøtten holdes åpent lenge, noe som ikke er for hensynsfullt.

La den smarte søppel1

Teknologiens velsignelse, nøye utvalgte materialer

Rydd opp, høyre hånd

La den smarte søppel2

Fasjonabelt design Søppelbøtten har et minimalistisk design som passer for alle rom og livsstiler.Den vakre og tidløse designen vil gjøre den til et ideelt tillegg til hjemmet eller kontoret.

La den smarte søppel3

Stor kapasitet Søppeldunkene på 7,9 gallon og 10,6 gallon er tilstrekkelig for familiens daglige behov.Stort søppel, som hurtigmatbokser, store Cola-flasker, kjæledyravfall og så videre, kan lagres enklere.Bingen kan også brukes på kjøkkenet, badet eller kontoret.

 Det er ingen lukt i frisk luft

Gi bakterier ingen sjanse

La den smarte søppel4

Søppeldunken bruker en skjult trykkring, som kan forsegle all søppelforseglet lukt, bærehåndtak i og utenfor den doble pupilldesignen, lett å tømme ut søppelet.

Svaret er raskt og fullført på en gang

Gjør "kaste søppel" til moro

La den smarte søppel5

Motion Sensing Trash Can Upgrade Oppgradert og optimalisert bevegelsessensorsystem som vil vare i minst 6 år.

La den smarte søppel6

Avansert IPX5 vanntett teknologi beskytter enheten mot skader forårsaket av vann eller våte omgivelser.Etter spyling vil det ikke være vannflekker på overflaten.


Innleggstid: Feb-05-2023